Tuesday, February 27, 2007

Route naar de Universiteit

Voor degenen die morgen bij mijn verdediging aanwezig willen zijn heb ik een aantal handige tips:  1. We beginnen om 14:00 in de Aula van de Universiteit met een "lekenpraatje". Dit is een korte introductie, in begrijpelijke taal, over het onderzoek dat ik gedaan heb. De daadwerkelijke verdediging begint om 14:15. Zorg op tijd te zijn!

  2. Bij de Aula zijn ook toiletten, een garderobe en een koffiekamer.

  3. Meteen na afloop van de verdediging zal er een receptie worden gehouden.

  4. De UvT is goed bereikbaar per auto of trein.

  5. De Aula is te vinden in het Cobbenhagegebouw (Gebouw C). Wanneer je parkeert aan het parkeerterrein aan de Westzijde (Warandelaan), dan loop je het terrein op via de slagboom en ga je het eerste gebouw aan je rechterhand binnen. Steek de hal schuin naar links over en loop door de Glazen Gang. De Aula ligt aan het einde van de gang aan je rechterkant.

  6. Er is ook een plattegrond van de Universiteit beschikbaar.

  7. In geval van vragen, dan is het centrale telefoonnummer van de UvT 013-466 9111. Lou-Anne en ik zullen onze telefoon waarschijnlijk niet opnemen.


No comments:

Post a Comment

Please share your view and opinions on what I wrote. In order to maintain quality, all comments will be moderated for merit. Contributions that call me out on statements that appear unfounded, wrong, or simply with which you disagree are highly appreciated and are even encouraged. Spam and 'me too' answers will be ignored.